Isokyrö 26.7.2014

Ruutiasefinaalit Isokyrössä vuonna 2014 ovat takanapäin...

Vuoden 2014 ruutiaseiden kultahippufinaali Isokyrössä

Isokyrön metsästys- ja ampumaseura (IMAS) järjesti hienot kisat helteisissä olosuhteissa pohjanmaan lakeuksilla. Mikkelin ampujien nuorisojaostosta osallistui tänä vuonna yhdeksän ampumaurheilijaa ruutiaseiden kultahippufinaaliin. Vuoden päästä kisat järjestetään samassa paikassa ja silloin on joukkueemme koko toivottavasti tuplasti isompi. Kaikki ampumaurheilun ystävät rokeasti vain mukaan kokemaan hienoja elämyksiä ammunnan parissa.

Kisajoukkueeseen osallistuivat Eemil, Vertti, Aino, Joel, Otto, Urho, Mika, Niko ja Mikko. Seurastamme jäi vielä toinen saman suuruinen ruutiasekaudelle osallistunut joukko kultahippuampujia kotiin kannustamaan kisajoukkuetta menestykseen.

Tuliaisina oli melkoinen määrä riekukkaita elämyksiä kilpailussa ja Tropic Landian vesipyörteissä sekä tietenkin kaksi joukkuekilpailussa saavutettua hopeamitalia. Joukkuekisassa saavutettin mitalit 50 m kiväärin 12T -sarjassa (Mika, Joel ja Vertti) ja 25 m pistoolin 12T- sarjassa (Niko, Joel ja Aino). Henkilökohtaisissa kilpailussa lähimpänä mitalisijoja olivat tällä kertaa Vertti 50 m kiväärin 10T sarjassa ja Niko 25 m pistoolin 12T- sarjassa. He saavuttivat neljännen sijan.

Lisää kuvia kisareissusta löydät täältä.