Kultahipputoiminta (tukiampujat)

<Etusivu <Nuorisotoiminta

Harjoitukset pyritään aloittamaan 1.7. Harjoitukset ovat maanantai ja torstai iltaisin. Toivottava järjestys seuran aseiden käytössä on, että jatkajat harjoittelevat pistoolia maanantaisin ja kivääriä torstaisin. Ampumakoulu käyttää aseita ja varusteita toisessa rytmissä ja heillä on näihin etuoikeus.

Kultahipputoiminnassa mukana olevat ampumaurheilijat ovat suorittaneet ampumaurheilukoulun ja ovat siis olleet jo mukana ohjatussa ampumaurheilutoiminnassa. Kultahippuampujille opetetaan myös harrastamansa lajin sääntöjä muun harjoittelun yhteydessä.

Tukiampujat voivat halutessaan harrastaa seuran jäseninä itsenäisesti avustajan kanssa ampumaurheilua seuran aseilla ja varusteilla, tämä sovittava ohjaajien kanssa erikseen. 

Viikoittainen lajiharjoittelu toteutetaan yhteisharjoituksina 2 x viikkoon. Kultahippuampujan ja hänen avustajansa tueksi on laadittu harjoitusohjelman runko erilaisten harjoitteiden toteuttamista varten. Harjoitusohjelma noudattaa pääosin ampumaurheilukoulun ohjelmaa.

Tukiampujat voivat osallistua seuran ja alueen toimeenpanemille leireille. Seuran omissa leireissä pyritään suunnittelemaan kultahippuampujille oma ohjelma leirien ajaksi.

Kultahipputoiminnan tavoitteena on nousta tukiammunnasta pystyammuntaan. Ilma- ja pienoiskiväärilajien harrastajille aloitetaan myös luomaan valmiuksia makuu- ja polviasentoa varten.

Kilpailutoimintaan ja seuran ohjattuihin harjoituksiin sekä leireihin osallistuminen edellyttää voimassaolevan lisenssin omistamista. Nykyisin lisenssin saamisen edellytys on Suomen Ampumaurheiluliiton alaisen seuran jäsenyys, ja lisenssi on itse ostettavissa verkkopalvelusta.

LISÄÄ OHJAAJIA KAIVATAAN!! ILMOITTAUTUKAA LOMAKKEELLA! Seura voi järjestää koulutuksen. 

Ilmoittautuminen kultahippu- ja nuorisoampujien ohjattuun harjoitusryhmään 2022-2023. Yhteystietoja tullaan käyttämään viestintään sähköpostitse ja whatsup ryhmässä.

*

* Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.