Ampumaurheilukoulu

<Etusivu <Nuorisotoiminta

Ampumaurheilukoulun starttaa jälleen syksyllä 2023.

 

Ampumaurheilukoulun infotilaisuus Karkialammen Kuntotalolla Ampuma-areenalle 25.9. klo 18 alkaen. Ilmoittautukaa kuitenkin etukäteen alla olevalla ilmoittautumislomakkeella. Paikkoja on rajoitetusti, ja niihin otetaan ilmoittautumisjärjestyksessä.

Ampumakoulu järjestetään torstai-iltaisin klo 17:30 alkaen ja mahdollinen toinen ryhmä 18:30.

Ampumakoulun hinta on 150€/syyskausi. Kevätkauden hinta päätetään erikseen vuoden vaihteessa. Hinta sisältää aseiden ja varusteiden käytön sekä käytettävät luodit. Lisäksi Mikkelin ampujat ottaa jokaiselle ampujalle vakuutuksen, joka oikeuttaa myös kilpailemaan kansallisissa kilpailuissa.

Mikkelin Ampujat ry:n nuorisojaosto toteuttaa alle 18 vuotiaille tarkoitetun ampumaurheilukoulutoiminnan, joka on tarkoitettu ampumaharrastuksen aloittaville lapsille ja nuorille. Ampumaurheilukoulu toteutetaan Suomen ampumaurheiluliiton (SAL) ohjaajakoulutuksen sisältöä mukaillen.

Ampumaurheilukoulun tavoitteena on opettaa nuorelle tulevalle ampumaurheilijalle turvallinen ja itsenäinen aseenkäsittelytaito sekä antaa oikeat lajitekniset perustaidot omatoimisen ampumaurheilun harrastamiseksi.

Mikkelin ampujien nuorisotoiminnassa mukana olevat koulutetut ohjaajat ovat sitoutuneet noudattamaan ampumaurheilun yleisiä sääntöjä ohjatessaan ampumaurheilukoululaisia harjoituksissa. Toiminta tapahtuu kannustavassa ilmapiirissä ja kaikkia ampumaurheilukoululaisia kohdellaan tasapuolisesti.

Ampumaurheilukoulu kestää yhden vuoden sisältäen ilma-asekauden ja ruutiasekauden. Ilma-asekausi kestää syyskuusta – huhtikuun puoliväliin. Kesällä alkava ruutiasekausi alkaa kelien salliessa yleensä toukokuussa jatkuen alkusyksyyn elokuun alkuun. Ampumaurheilukouluun on mahdollista liittyä mukaan kesken kauden, jos mukaan mahtuu.

Ampumaurheilukoululaiset käyttävät seuran urheiluaseita ja mahdollisia muita varusteita harjoitellessaan ampumaurheilukoulussa. Omien aseiden ja ilma-aseluotien käyttö on mahdollista ohjaajien luvalla.

Voit jättää yhteystietosi lomakkeella.

Ennakkoilmoittautuminen ampumaurheilukouluun 2023 - 2024