Nuorisotoiminta

Kuusankosken kultahippukarsintakilpailu helmikuussa 2014. Kuva: Kimmo Iso-Tuisku.

ILMA-ASEKAUDEN ALKAA SYKSYLLÄ, TULE MUKAAN HARJOITTELEMAAN YHDESSÄ!

Nuorten ilma-asekauden aloittaminen lähestyy ja samalla nuorisojaoston toiminnan suunnittelu loppuvuodeksi ja ensivuodeksi on käynnissä. Nuorisotoiminnassa keskitetään ohjatut harjoitusvuorot ilma-asekaudella maanantai, torstai ja lauantain vuoroille, johtuen ohjaajien määrästä.

Ampumaurheilukoululaisten vuorot (harrastuksen aloittavat) ovat maanantai ja torstai iltaisin, jotka alkavat pyörimään aloitusinfon jälkeen syyskuussa. Aloitusinfo pidetään maanantaina 2.9.2019 klo 18:00 alkaen. Ns. jatkajat aloittavat ohjatut vuoronsa ampumaurheilukoulun kanssa samaan aikaan ja heidän harjoitusvuoronsa ovat myös maanantaina ja torstaina. Lauantain harjoitusvuoro on tarkoitettu niille jatkajille, jotka osallistuvat myös kilpailuihin.

Seuran sivuille on julkaistaan Ampuma Areenan käyttövuorot 1.10.2019 alkaen, jossa tullaan huomioimaan yllämainitut harjoitusvuorot. Maanantaisin ja torstaisin ampumaurheilukoululaisille on varattu paikat 21-30, joissa muut seuran jäsenet voivat ampua vain ohjaajan luvalla. Paikat 11-20 on varattu myös nuorille eli tuki- ja nuorisoryhmän ampujille. 

Ratapaikoille 11-20 on asennettuna elektroniset taululaitteet ja ennen niiden käyttöön on ampujalla ja hänen mahdollisella ohjaajalla oltava käyttökoulutus. 

Lauantain vuorot ovat ns. ruutiasevuoroja. Pistooli vuoro on klo 12-14, jolloin 1-10 pistooliampujaa, voi olla yhtäaikaa ampumassa. Pienoiskivääri vuoro on klo 14-17, jolloin yhtäaikaa voi olla 4-5 ampujaa. Ruutiaseammunta edellyttää vähintään yhtä henkilö, jolla on oikeus johtaa sisäampuradalla ruutiaseammuntoja.

Edellä mainittuihin ratavuoroihin voi tulla vielä tarkennuksia. Lopulliset harjoitusajankohdat julkaistaa Ampuma Areenan käyttövuoron julkaisemisen yhteydessä.

Tuttuun tapaan nuorisojaosta tiedottaa toiminnastaan myös seuran facebook -sivuilla.