Jäseneksi haluaville tietoa

Seuran jäsenyys

 
Seuran jäsenenä voi olla hallituksen kirjallisen hakemuksen perusteella hyväksymä yksityinen henkilö, oikeuskelpoinen yhteisö ja säätiö, joka sitoutuu noudattamaan seuran, SVUL:n piirin, SAL:n ja SML:n sääntöjä ja päätöksiä. Hallitus on yleensä kokoontunut lähes 10 kertaa vuodessa.
 
Uusimuotoinen jäsenhakemuslomake(PDF- tiedosto).

Ps. Lomake palautetaan täytettynä ja allekirjoitettuna seuran sihteerille,  mikkelinampujat.sihteeri@gmail.com
 
Liittymis- ja jäsenmaksut 
 
Jäseniltä kannettavien liittymis- ja jäsenmaksujen suuruudesta päättää seuran syyskokous vuosittain.
 
Liittymismaksut vuodelle 2019: 
  • liittymismaksut (18-v. täyttäneet )
= 100 €
Jäsenmaksut vuodelle 2019: 
  • aikuiset  ( naiset ja miehet )
= 70 €
  • nuoret (alle 20v.)
= 40 €
 
Jäsenrekisterin hoitajana on Marjo Palmgren, puh. 050 055 37945, osoite: Maunulantie 10 Hangastenmaa 52340 Muista ilmoittaa osoitteenmuutoksista jäsenrekisterin hoitajalle. Tällöin varmistat, että seuralta tuleva posti tulee oikeaan osoitteeseen.
 
Jäsenmaksujen maksamista seuraa rahastonhoitaja Marjukka Himanen, puh. +358505426655
 
Jäsen, joka haluaa erota seurasta, tehköön siitä kirjallisen ilmoituksen seuran SIHTEERILLE, joka toimittaa sen seuraavaan kokoukseen pöytäkirjaan merkitsemistä varten. Ero katsotaan tapahtuneeksi heti, kun ilmoitus on tehty, mutta eroava on velvollinen suorittamaan maksunsa sekä muut näiden sääntöjen edellyttämät velvoitteet toimintavuoden loppuun asti.
 
Hallitus voi erottaa seurasta jäsenen, jos hän mm. on jättänyt täyttämättä ne velvoitukset, joihin hän on seuraan liittymällä sitoutunut. Tällaiseksi syyksi on katsottu esim. jäsenmaksun laiminlyönti.