Jäseneksi haluaville tietoa

Seuran jäsenyys

 
Seuran jäsenenä voi olla hallituksen kirjallisen hakemuksen perusteella hyväksymä yksityinen henkilö, oikeuskelpoinen yhteisö ja säätiö, joka sitoutuu noudattamaan seuran, SVUL:n piirin, SAL:n ja SML:n sääntöjä ja päätöksiä. Hallitus on yleensä kokoontunut lähes 10 kertaa vuodessa.
 

Jäsenhakemuslomake

 
Liittymis- ja jäsenmaksut vuodelle 2022 ja 2023 
 
Jäseniltä kannettavien liittymis- ja jäsenmaksujen suuruudesta päättää seuran syyskokous vuosittain.

Liittymismaksu maksetaan aina, riippumatta liittymisajankohdasta.
Jäsenmaksua ei tarvitse maksaa, jos liittyy jäseneksi 1.10. tai sen jälkeen.
Jäsenmaksu maksetaan normaalisti seuraavasta vuodesta lähtien.

Seuran liittymis- ja jäsenmaksuiksi vuodelle 2022 ja 2023 on päätetty:
-    liittymismaksu (18v täyttäneet)        100€
-    juniorit, ei liittymismaksua
-    jäsenmaksut: aikuiset                       80€
                           nuoret (alle 20v.)        50€            

 

Olemme ottaneet käyttöön uuden nettijäsenrekisteriohjelman, jossa jäsenet voivat päivittää ja tarkistaa omat tietonsa itse.

Kirjautuminen etusivun oikean yläreunan "Jäsensivut" linkillä.
Käyttäjätunnuksena toimii sähköpostiosoitteesi, jos se on tallennettu jäsenrekisteriin. Salasanan luot itse. Älä käytä samaa salasanaa kuin omassa sähköpostissasi.

Mikäli sähköpostiosoitteesi ei ole jäsenrekisterissä, niin ilmoitathan sen alla olevaan osoitteeseen. Jatkossa mm. jäsenlaskutus hoidetaan ensisijaisesti sähköpostilla.

Jäsenrekisteriin liittyvät kysymykset ja osoitteenmuutokset ensisijaisesti sähköpostilla: mikkelinampujat.jasenrekisteri (ät) gmail.com

tai puh. 050 9123 455 (Sauli Hänninen)

 
 
Jäsen, joka haluaa erota seurasta, tehköön siitä kirjallisen ilmoituksen seuran SIHTEERILLE, joka toimittaa sen seuraavaan kokoukseen pöytäkirjaan merkitsemistä varten. Ero katsotaan tapahtuneeksi heti, kun ilmoitus on tehty, mutta eroava on velvollinen suorittamaan maksunsa sekä muut näiden sääntöjen edellyttämät velvoitteet toimintavuoden loppuun asti.
 
Hallitus voi erottaa seurasta jäsenen, jos hän mm. on jättänyt täyttämättä ne velvoitukset, joihin hän on seuraan liittymällä sitoutunut. Tällaiseksi syyksi on katsottu esim. jäsenmaksun laiminlyönti.