Tiedoksi jäsenille

 

Syntymäpäivätiedot. Seura ei ilmoita enää jäseniensä syntymäpäiviä Ampumaurheiluliittoon. Jos joku merkkipäiväänsä viettävä haluaa oman merkkipäivänsä julkaistavan Urheiluampujalehdessä, on siitä syytä ilmoittaa liittoon hyvissä ajoin. Urheiluampujan ilmestymis-/aineistopäivät löytyvät lehden alkusivuilta.

MA:n nettisivun osoite on:https://www.mikkelinampujat.com  . Otamme mielellämme vastaan sivujen ylläpitoon liittyviä toiveita ja ehdotuksia.

Seuran ja sen toimintaan koskevat kyselyt voi lähettää yksittäisille toimihenkilöille, joiden yhteystiedot löytyvät seuran internet-sivuilta.

Seuran asioista tiedotetaan nettisivun, sähköpostin, jäsenkirjeiden ja julkisen sanan avulla sekä talvella ilma-aseradalla ja kesällä Kyrönpellon pienoiskivääriradan ilmoitustaululla.

 

Sarjajako SAL:n kilpailuissa.

Katso ylläolevasta linkistä SAL:n ajantasaiset Kilpailutoiminnan yleissäännöt ja ohjeet (KY).

 

Uudet kultahippusäännöt 1.10.2018 alkaen löytyvät TÄSTÄ

 

Sarjajako MA:n kilpailuissa.

MA:n kilpailuissa noudatetaan SAL:n sääntöjen mukaista sarjajakoa. 

Muutoksia kilpailuohjelmaa voi tehdä ao. jaosto. Muutoksesta on ilmoitettava kotisivuilla, Kyrönpellon tai talvella sisäradan ilmoitustaululla vähintään viikkoa ennen kilpailua.

Vakuutussopimukset. Seuralla on vakuutussopimus Pohjantähti-yhtiön kanssa. Tekemällä vakuutuksesi seuran asioimiston kautta tuet seuran toimintaa.
Seuralla on vakuutussopimus Pohjola-yhtiön kanssa. Asioimiston tunnusnumero on 9999759-1, joka on mainittava vakuutuksia tehtäessä. Tekemällä vakuutuksesi seuran asioimiston kautta tuet seuran toimintaa.

MA:n historiat.
Hannele Wirilanderin kirjoittama MA:n 100-vuotishistoriaa on myytävänä 10 euron hintaan. Mari ja Pellervo Pekkolan kirjoittamaa MA:n historiaa vv. 1986-2000 on myytävänä 10 euron hintaan. Teoksia myy seuran seuran sihteeri.

SAL:n tuomareista
SAL:n tuomarit ovat kansallinen ylituomari, kansallinen I-luokan tuomari ja II-luokan tuomari. Tuomarikortti on voimassa hyväksymispäivästä lukien neljä seuraavaa täyttä kilpailukautta (kausi = 1.1-31.12).

MUISTA UUSIA TUOMARIKORTTI AJOISSA !!!

II- ja I-luokan tuomarikortit uusitaan osallistumalla tuomarikoulutukseen ja suorittamalla tuomarikoe hyväksytysti. Katso voimassaolevat SAL:n Kilpailutoimnnnan yleissäännöt (KY)

 

SM-kilpailuihin osallistumisen yhtenä edellytyksenä sarjoissa M, N, M20, N20, M18, N18, M16, N16, M50 ja N50 on kyseisessä lajissa vähintään II-luokan tuomarikortti, joka on kilpailun ajankohtana voimassa.

Kilpailuun ilmoittautuminen
Kilpailuun ilmoittautuminen on järjestäjän sekä kilpailijan ja hänen seuransa välinen sopimus, jolla järjestäjä sitoutuu tarjoamaan kilpailijalle sääntöjen mukaisen kilpailun ja jolla kilpailija sitoutuu noudattamaan kilpailun sääntöjä ja ohjeita sekä maksamaan osallistumismaksun.

Ilmoittautumisen purkaminen
Ilmoittautuneella kilpailijalla on oikeus perua osallistumisensa ennen ilmoittautumisajan päättymistä, jolloin osallistumismaksu on palautettava. Mikäli kilpailija ilman pätevää syytä ilmoittautumisajan jälkeen peruuttaa osanottonsa, ei maksettua kilpailumaksua palauteta. Jos järjestäjä suo mahdollisuuden maksaa osallistumismaksut kilpailupaikalla, tämä ei poista maksuvelvollisuutta ilman pätevää syytä poisjääneeltä.