Hyvinkää 28.7.2018

Tauno avustaa Aleksin (kuvassa) ja Patrikin ammuntaa 50m kiväärin 10T -sarjassa.
Patrik ampumassa ekaa kultahippufinaaliaan.
Aleksin ensimmäinen kerta ruutiaseiden kultahippufinaalissa.
Sulo nappasi kultaa 25m pistoolin 14T -sarjassa.
Sulo ampui oman ennätyksensä 50m kiväärin 14T -sarjassa pisteillä 283 ja sijoittui hienosti kilpailussa viidenneksi.
Viiville hopeaa 25m pistoolin 12T -sarjassa.

Mikkelin Ampujien joukkue osallistui lauantaina 28.7.2018 Ruuti Kultahippufinaaliin. Joukkueessa oli mukana viisi ampujaa. Aleksi ja Partik osallistuivat 50 m kivääriin, Viivi ja Niilo ampuivat sarjaa ylempänä eli 12T -sarjassa molemmat lajit. Joukkueemme ainut 14T -sarjassa kisannut Sulo ampui myös 50 m kiväärin ja 25 m pistoolikilpailun.

Kaikki kilpailijamme olivat ensimmäistä kertaa mukana ruutiaseiden kultahippufinaalissa ja etenkin pistoolissa saavutetut mitalit ovat hieno huipentuma viime syksynä aloitetusta ampumaharrastuksesta. Sulo Vaheristo ampui hienosti kultaa pistoolin 14T -sarjassa tuloksella 248 ja sijoittui kiväärissä viidenneksi pisteillä 283. Viivi Väliaho ylsi puolestaan 12T -sarjassa hopealle.

Aleksin, Patrikin ja Niilon hienot tulokset eivät tänään palkintosijoille riittäneet, mutta pojat saivat hienon kokemuksen ampumaurheilun parissa.

Kiitokset erityisesti Matille ja Petrille sekä muille ohjaajille ja vanhemmille pitkäjänteisestä työstä ampumaurheilukoulun parissa. Ilman teidän panostusta olisi himpun verran vaikeampaa viedä ampumaurheilua eteenpäin lasten ja nuorten parissa.

Kilpailun järjestelyistä vastasivat tänä vuonna Hyvinkään Metsästys- ja Ampumaseura, Keski-Uusimaan Ampumaseura ja Mäntsälän Urheilijat. Kilpailupaikka oli HyMAS:n ampumaradalla. Myös ensivuonna kilpailut ovat Hyvinkäällä.