Kuuloxi Oy:n PCC kilpailu viikonlopun tarjous!

14.7.2021

Kuuloxi Oy tarjoaa PCC kilpailu viikonlopun aikana (24.7-25.7.21) kaupan tehneille 10 % alennuksen sekä induktiosilmukan kaupan päälle.

Tilaajilla on mahdollisuus mallinottoon Kyrönpirtillä la 12-14 välisenä aikana. Lisätietoja ja mallinottoa varten ennakkovaraus myynti@kuuloxi.fi tai numerosta 014-618551. Varaukset 22.7.21 mennessä.

Laukaus vie kuulon

Ammunnassa kuulon osalta on kolme merkittävää asiaa: kuulonsuojaus laukausääniltä, ympäristön kuuleminen sekä käyttömukavuus. 

Tavalliset kuulonsuojaimet vaimentavat kaikki äänet, mutta aktiivisuojaimissa olevat mikrofonit päästävät tavalliset äänet suojainten läpi. Aktiivisuojaimen elektroniikka estää liian kovien meluäänten kuulemisen. Samalla aktiivisuojaimilla saadaan korostettua hiljaisia ääniä.

Tavalliset kuppisuojaimet olivat sitten passiiviset tai aktiiviset, eivät pidemmässä käytössä ole kovinkaan mukavat. Korvat hiostuvat ja viimein alkavat painaa. Myöskään suojalasien tai päähineen käyttö voi joskus olla hankalaa.

Kuuloxin aktiiviset kuulosuojaimet tehdään yksilöllisesti omasta korvasta otetun mallin mukaisesti ja ovat siten mukava pitää koko päivän. Suojaimet tulevat pääasiassa korvan sisään ja siten suojaimet eivät hankaloita ampumista tai suojalasien tai päähineen pitämistä. Suojaimet suojaavat kuulosi voimakkailta ääniltä ja vahvistavat hiljaisia ääniä.

Soundscope pro-tect iHunt 830 eur

Soundscope kaulasilmukka 55 eur

Lisätietoja www.kuuloxi.fi