Suur-Savon Osuuspankki jatkaa Mikkelin ampujien pääyhteistyökumppanina

8.1.2020

Mikkelin ampujat ry:n ja Suur-Savon Osuuspankin pitkä ja hyvä yhteistyö jatkuu. Mikkelin ampujien puheenjohtaja Jani Hotanen on iloinen kertoessaan, että pitkäaikainen yhteistyö Suur-Savon Osuuspankin kanssa jatkuu edelleen: ”Meillä on useita vuosia jatkunut hyvä yhteistyökumppanuus, jota pyrimme kehittämään jatkossakin molempien osapuolten tarpeiden mukaisesti.”

Kumppanuus näkyy toiminnassa varsinkin lasten ja nuorten tapahtumissa. Yhteinen intressimme on olla tukemassa lapsia ja nuoria ja mahdollistaa matalan kynnyksen harrastusmahdollisuus. Saattaapa Hippokin vierailla tapahtumissa!

Suur-Savon Osuuspankin omistaja-asiakas hyötyy kumppanuudesta alennuksien muodossa tapahtumien tai koulutuksien yhteydessä, esim. ampumakoulu tai teemapäivä. Teemapäivistä kerromme verkkosivuillamme ja Facebookissa, joten seuraathan tapahtumia ja käytät yhteistyön edut hyväksesi.

Yhteistyöllä on iso merkitys seuratyön kehittämisessä ja lasten ja nuorten toiminnan tukemisessa. Mikkelin ampujien nuorisotoiminta on ollut vilkasta koko sen toiminnan ajan. Mikkelistä on ponnistanut monia menestyjiä ampumaurheilun saralla. Ilman hyviä yhteistyökumppaneita ja toimivia tukiverkostoja olisi seuratyö hyvin paljon haastavampaa.

Myös Suur-Savon Osuuspankin markkinointipäällikkö Tarja Wasenius iloitsee yhteistyön jatkumisesta: ”Pankin yhteiskuntavastuu tarkoittaa alueellisena toimijana vahvaa roolia. Suur-Savon Osuuspankki haluaa olla tiiviisti mukana maakunnan kehityksessä ja hyvinvoinnin lisäämisessä. On hienoa, että yhteistyömme on kehittynyt jatkuvasti ja mahtavaa, että ampumaseura panostaa laadukkaaseen juniorityöhön.” Waseniuksen mukaan pankin yhteistyösopimusten painopisteessä onkin eteläsavolaisten lasten ja nuorten hyvinvoinnin tukeminen: ”Mikkelin Ampujien junioritoiminta tuo nuorille liikunnan riemua ja luo mallia terveellistä elämäntavasta”, Wasenius kertoo.