Nuorisoryhmä

<Etusivu < Nuorisotoiminta

NUORISORYHMÄTOIMINTA

Nuorisoryhmän ohjattu ilma-asekausi alkaa maanantaina 2.9.2019 klo 18:00 alkaen. Ohjatut harjoitusvuorot ovat maanantai ja torstai iltaisin klo 17:30 alkaen.

Mikkelin ampujien nuorisoryhmään kuuluva ampumaurheilija on suorittanut ampumaurheilukoulun ja on iältään 15 - 20 vuotias seuran jäsen. Nuorisoryhmässä on tavoitteena harrastaa ampumaurheilua seuratasolla ja toteuttaa ampumaharrastusta turvallisessa ympäristössä (ampumaradalla).

Nuorisoryhmätoiminnassa olevien ampumaurheilijoiden ohjattua lajiharjoittelua pyritään toteuttamaan viikoittain 2 kertaa. Ohjatussa harjoittelussa keskitytään lajitekniikan kehittämiseen. Nuorisoryhmälle annetaan ohjeistusta omatoimisen laji- ja fyysisenharjoittelun toteuttamiseen. Nuorisoryhmän urheilijat voivat osallistua seuran leireille. Nuorisoryhmälle toteutetaan ohjattuja tutustumisia eri ampumaurheilun lajeihin.

Ohjatuissa harjoituksissa annetaan ampumaurheilijalla ja hänen huoltajalle malleja erilaisista harjoituksista omatoimisen harjoittelun tueksi.

Ohjattuun harjoitteluun osallistuvilla tulee olla voimassa oleva harraste- tai kilpailulisenssi. Mukana olevat ampumaurheilijat sitoutuvat ylläpitämään ajantasalla olevaa harjoituspäiväkirjaa.