Haulikkoradat

Haulikkoradat

 

Kyrönpellon haulikkoradalla sijaitsee paviljonki-rakennus, jossa on haulikkojaoston toimisto, wc:t ja mahdollisuus nauttia kahvia, limsaa ja pullaa jne. Ampumakierrokset ladataan kortille toimistolla ja täältä löydät myös valvojan valvottuina iltoina, tai ainakin joku jäsenistä osaa auttaa kysymysten kanssa.

 

Kaikilla radoilla on mahdollisuus ampua skeettiä ja metsästyshaulikkoa.

 

 

 

 

Rata 1 eli alarata on eri Trap-lajien ammuntaan. Kansallinen- , metsä- ja automaatti-trap. Compak-sportingia varten tänne on asennettu korkea heitintorni sekä rabbit. Compakkia varten käytetään siirrettäviä heittimiä.  Alaradalla on myös skeet heittimet, jotka ovat pääsääntöisesti auki vain kilpailutilanteissa.

Rata 2, keskirata, täällä ammutaan pääsääntöisesti skeettiä.

Rata 3, ylärata on pääasiassa compakille, mutta myös metsästyshaulikkoa ja skeettiä voi ampua.


Radalle voivat tulla kaikki lajista kiinnostuneet ampujat ohjattuina aikoina, seuran jäsenyyttä ei siis vaadita.
Ratamaksu jäseniltä on 4,00€ kierros ja vierailta 6,00€ kierros (25 kiekkoa). Seuralla on myös haulikkoja vuokrattavana sekä panoksia joita myydään vain kierrosten yhteyteen. Mikkelin Ampujille seuran haulikoiden käyttö on ilmaista, ulkopuolisilta peritään 2€/kierros maksu.

Ammunnanvalvojalta ostetaan kortti (12€), johon kierrokset ladataan. Korttia käytetään lukulaitteessa ennen ammunnan aloittamista. Aktiiviampujille kortti jää itselleen. Vierailijat saavat tuon 12€ takaisin, kun palauttavat kortin lähtiessään valvojalle.

Ammunnan jälkeen on jokaisen täytettävä ampumatietolomake, josta selviää laukausten määrä ja rata jolla on ampunut.

Nuoret ampujat (alle 18v MA jäsenet) saavat anomusta vastaan ampua 500 kiekkoa kirjalle/kausi ilmaiseksi - anomukset Mika Tuukkaselle.

Ryhmäammutukset: Varaukset Mika Tuukkanen puh. 045-6512518

Tervetuloa ampumaan!