Haulikkoradat

 

Osoite:

Haulikkoradantie 5, 50150 Mikkeli

Ampuma-ajat:

Ma-Pe klo 9-21

La klo 10-18

Su klo 10-17

Ampuminen kielletty virallisina juhlapyhinä.

Aseet ja ammukset

Haulikkoradalla ammutaan vain haulikoilla.

Max 2.5mm haulikoko ja 28g lataus. Haulimateriaalia ei ole rajoitettu.

 

Hinnat:

Kierrosmaksu MA-jäsenet 4,00€ ja 4,50€ compak.

Kierrosmaksu vieraat 6,00€ ja 6,50€ compak.

Ammunnanvalvojalta ostetaan kortti (12€), johon kierrokset ladataan. Korttia käytetään lukulaitteessa ennen ammunnan aloittamista. Aktiiviampujille kortti jää itselleen. Vierailijat saavat tuon 12€ takaisin, kun palauttavat kortin lähtiessään valvojalle.

 

Pitääkö kuulua seuraan?

Radalle voivat tulla kaikki lajista kiinnostuneet ohjattuina aikoina, seuran jäsenyyttä ei siis vaadita. Seuralla on myös haulikkoja vuokrattavana sekä panoksia joita myydään vain kierrosten yhteyteen. Mikkelin Ampujien jäsenille seuran haulikoiden käyttö on ilmaista, ulkopuolisilta peritään 2€/kierros maksu.

 

Milloin radalla voi käydä ?

Jäsenet ampuma-aikojen puitteissa aina kun rata ei ole varattu johonkin muuhun. Jätä paikat siihen kuntoon, että seuraavan on mukava tulla ampumaan. Jos jokin on lopussa, täynnä tai rikki, raportoi jaoston vetäjälle (Janne).

Valvotut vuorot löytyy : Valvontavuorot ja seuran kilpailut

Haulikkojaoston kalenteriin pyritään merkitsemään kilpailut ja varatut ajat jolloin jotkin radat ovat pois yleisestä käytöstä. Huom ajoittain koko ampumarata alue voi olla Puolustusvoimien käytössä ja näistä pyritään samoin informoimaan laajasti etukäteen.

 

Muut palvelut alueella

Kyrönpellon haulikkoradalla sijaitsee paviljonki-rakennus, jossa on haulikkojaoston toimisto, wc:t ja mahdollisuus nauttia kahvia, limsaa ja pullaa jne. Ampumakierrokset ladataan kortille toimistolla ja täältä löydät myös valvojan valvottuina iltoina, tai ainakin joku jäsenistä osaa auttaa kysymysten kanssa.

 

Mitä lajeja ammutaan ?

Kaikilla radoilla on mahdollisuus ampua skeettiä ja metsästyshaulikkoa.

Rata 1 eli alarata on eri Trap-lajien ammuntaan. Kansallinen- , metsä- ja automaatti-trap. Compak-sportingia varten tänne on asennettu korkea heitintorni sekä rabbit. Compakkia varten käytetään siirrettäviä heittimiä.  Alaradalla on myös skeet heittimet, jotka ovat pääsääntöisesti auki vain kilpailutilanteissa.

Rata 2, keskirata, täällä ammutaan pääsääntöisesti skeettiä.

Rata 3, ylärata on pääasiassa compakille, mutta myös metsästyshaulikkoa ja skeettiä voi ampua.


Laukaukset ylös
 

Ammunnan jälkeen on jokaisen täytettävä ampumatietolomake, josta selviää laukausten määrä ja rata jolla on ampunut. Seurue voi täyttää yhteisen lomakkeen kunhan merkitsee kaikkien nimet lomakkeelle. Merkitkää myös kellonajat tarkemmin milloin kävitte vaikkei sille kenttää lomakkeissa ole (Korona ja jäljitettävyys)

 

Nuoret ja Ryhmät

Nuoret ampujat (alle 18v MA jäsenet) saavat anomusta vastaan ampua 500 kiekkoa kirjalle/kausi ilmaiseksi - anomukset Mika Tuukkaselle.

Ryhmäammutukset: Varaukset Mika Tuukkanen puh. 045-6512518

 

Tervetuloa ampumaan!