Ilmoittaudu "Kannustajaksi" ja tuet samalla seuramme nuorisotoimintaa

Liity Sinäkin seuramme kannustajaksi!                                      

 

Tiesitkö, että sinäkin voit tukea seuramme toimintaa liittymällä seuramme kannustajaksi?

Osuuskauppa Suur-Savo maksaa 20 000 euroa tukea Kannustajiin valittujen lasten-ja nuorten liikunta-sekä urheiluseuran kesken vuonna 2018. Tuki perustuu kunkin seuran kannustajiksi liittyneiden saamaan Bonukseen aikavälillä 1.1.-31.12.2018.

Kannustajaksi voi ilmoittautua Osuuskauppa Suur-Savon asiakasomistajatalouden pääjäsen 2.1.2018 alkaen osoitteessa www.s-kanava.fi. Sivujen” kirjaudu”- osiossa pääset pankkitunnuksilla omiin tietoihisi. Omien tietojesi” Osallistu ja vaikuta”-osiosta löydät Kannustajiin valitut seurat ja voit siellä liittyä seuramme kannustajaksi.

Kannustajaksi voi ilmoittautua myös Osuuskauppa Suur-Savon asiakaspalvelupisteessä, joita ovat Mikkelin ja Savonlinnan Prisma, Sokos Savonlinna, Pieksämäen S-market sekä
S-Pankkipiste Kauppakeskus Stellassa Mikkelissä.

Vaikka kannustajaksi ilmoittautujan tulee olla Osuuskauppa Suur-Savon pääjäsen, kaikkien samaan talouteen kuuluvien bonusostot huomioidaan seuralle tukea maksettaessa.

Seuramme kannustajiksi ilmoittautuneille maksetaan oma, henkilökohtainen Bonus Osuuskauppa Suur-Savosta ja S-ryhmästä tehdyistä ostoista normaalisti. Kannustajien kautta maksettava summa on osuuskaupan maksama lisätuki seurallemme.

Mitä enemmän seurallamme on kannustajia ja mitä enemmän ostoja keskitetään ja saadaan Bonusta, sitä suurempi on seurallemme maksettava tukisumma.

Nyt siis kannattaa ryhtyä tukemaan seuramme toimintaa!

Lisätietoja seuramme varapuheenjohtajalta (Sami Sipponen) tai nuorisojaoston johtajalta (Matti Hahl).

PDF-tiedostoKannustajat_2018 .pdf (1.0 MB)
Kannustajat ilmoittautumislomake. Saatavilla myös Areenalla valmiina tulosteena.
PDF-tiedostoKannustajat kirje seuroille.pdf (416 kB)